Meteen naar de inhoud

Jouw verhaal

Persoonlijke verhalen hebben altijd al mijn interesse gehad, vooral als ze gaan over de wat ‘zwaardere’ thema’s als gezondheid, rouw en verlies. Dan krijg je verhalen die echt ergens over gaan. Ze kunnen de lezers ontroeren en inzicht of troost geven. Ik geloof er in dat het mensen verder helpt als zij hun verhaal kunnen delen én dat het mensen verder helpt als ze herkenning vinden in verhalen van anderen. 

"Vrouw houdt een boek opengeslagen voor zich" bij een tekst over het delen van verhalen

Laat mij jouw unieke verhaal schrijven

Ieder mens leeft zijn eigen leven. In de loop der jaren komt er van alles op je pad wat jou vormt: het gezin waarin je opgroeit, vriendschappen en relaties, opleidingen en banen. Dit alles of misschien juist één impactvolle gebeurtenis maakt jou tot de persoon die je bent. Dat is jouw unieke verhaal.

Mooie verhalen zijn het waard om verteld te worden. Soms kun je dat zelf en soms heb je daarvoor een ander nodig. Dat is wat ik doe. Als jij mij jouw verhaal wilt vertellen, ben ik jouw luisteraar en schrijver. Ik ben betrokken en leef me in jouw verhaal en situatie in. Het kan vorm krijgen in een wat langere tekst of juist in een kort, ontroerend portret. Het hoeft echt geen boekwerk te zijn.

levensverhaal | portret | interview | levensloop | schrijfcoaching

"Voor onze verstandelijk gehandicapte zoon die niet kan praten en weinig begrijpt wilden wij zijn levensverhaal optekenen. Wij vroegen hulp aan Carla om het verhaal van onze zoon te vertellen zodat het ook echt zijn verhaal werd. Dat heeft ze uitstekend gedaan. Het is een prachtig geheel geworden."
Tiny en Wilhelmien Van Haandel-De Vaan