Meteen naar de inhoud

Mijn verhaal

"vrouw drinkt uit een kop koffie" bij een tekst over wie tekstschrijver Carla Jacobs is

Luisteren naar de ander

Een ‘serieus medje’ ben ik eens genoemd, toen ik iemand vroeg naar zijn eerste indruk van mij. Dat was wel raak, want ik ga snel de diepte in. Waarbij ik je meteen wil laten weten dat ik ook véél van lachen en gezelligheid houd. Ik kijk gewoon eerst een beetje de kat uit de boom en hoef zelf niet zozeer op de voorgrond te staan. Dat past heel goed bij wat ik graag doe en goed kan: luisteren naar de ander. In het contact met jou laat ik mezelf zien.

Ik geloof in de kracht van verhalen. Ze zorgen voor emoties, betekenis, informatie en verbeelding. Mooie verhalen zijn het waard om verteld te worden. Soms kun je dat zelf en soms heb je daarvoor een ander nodig. Ik ben je daarbij van dienst als jouw verhalenverteller.

"vrouw die twee hondjes uitlaat in het bos" bij een tekst over wie Carla Jacobs is, tekstschrijver gespecialiseerd in persoonlijke verhalen

Dit ben ik

Als echte Brabantse – geboren en getogen in Dongen – geniet ik van dat heerlijke accent met de zachte G. Voor studie en werk belandde ik via Eindhoven en Tilburg in ’s-Hertogenbosch. Voor de liefde verhuisde ik terug naar een dorp en nu woon ik in Sint-Michielsgestel, met man en in en uit vliegende kinderen. We zijn allemaal gek op onze twee labradoodles Pip en Juul. Het blijft voor mij een wonder dat ik mijn honden met mijn allergie gewoon kan knuffelen, zonder jeuk en niesbuien.

Binnen een paar minuten lopen ben ik in het buitengebied, fijn mijn hoofd leegmaken en genieten van het buiten zijn. In mijn keuze voor boeken ben ik een veelvraat, maar in mijn top 3 staan toch wel (auto)biografieën. In mijn blogs lees je meer over mijn persoonlijke levensverhaal.

Werkervaring

Enkele jaren geleden stapte ik op mijn verjaardag bij de KvK binnen. Op die dag gaf ik mezelf een groot cadeau: mijn eigen bedrijf als zelfstandig tekstschrijver.

Mijn freelance schrijfwerk combineer ik met een baan als communicatieadviseur in de gezondheidszorg. Zo combineer ik het beste van twee werelden.

Kijk voor mijn werkervaring op mijn Linkedin-profiel. Ik vind het leuk als je me daar volgt of een connectieverzoekje stuurt.