Persoonlijke verhalen

Jij hebt een mooi verhaal of meerdere verhalen die je aan anderen wilt vertellen. Maar misschien vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden. Of je kunt er wel geïnspireerd over praten, maar het is niet jouw ding om woorden aan het papier toe te vertrouwen.

Mooie, persoonlijke of ontroerende verhalen schrijf je niet zomaar. Carla Jacobs Tekst & Communicatie helpt je er graag bij.

Laat mij jouw verhalen schrijven

Ik help je graag om een mooi, persoonlijk en ontroerend verhaal te schrijven. Dat kan in de vorm van een interview, blog, rubriek, column, portret, ‘Over mij’ webpagina of levensverhaal. Van tevoren spreken we af welke vorm en omvang het beste bij jouw doel past. 

In het gesprek stel ik je op je gemak. Ik luister naar je en stel vragen. In de dagen erna schrijf ik de tekst, die we vervolgens samen doornemen. Zo komen we tot een tekst die raakt.

interviewen | portretteren | bloggen | ghostwriting |  schrijfcoaching

“Ik wilde graag over mijn vrijwilligerswerk voor Hospice Parunashia vertellen, om mensen te laten weten waarom dit zo belangrijk voor mij is. Het artikel dat Carla na ons gesprek heeft geschreven is prachtig. Wauw, wat heeft ze er een mooi stuk van gemaakt. Chapeau!”
Carla Jacobs heeft na ons gesprek een prachtig artikel geschreven.
Christa Pennings