Tekstschrijven

Je wilt het verhaal van je bedrijf of project helder krijgen. Het valt je niet mee om je boodschap te verhelderen, of om het (ingewikkelde) onderwerp te verduidelijken of structureren. Het kost je teveel tijd om de teksten zelf te schrijven, of je zoekt extra handen om interviews te doen en een mooie productie voor elkaar te krijgen.

Het verhaal van je bedrijf of project helder krijgen en schrijven. Ik zorg voor een toegankelijke tekst of de eindredactie. - Carla Jacobs Tekst & Communicatie

Laat mij jouw tekst schrijven

Ik hou ervan om jouw ‘knopen’ te ontwarren tot duidelijke lijnen, verpakt in toegankelijke teksten; bijvoorbeeld voor je website, flyer, nieuwsbericht of notitie. Ik help je vanaf het begin, of ga met jouw eerste opzet aan de slag. In het proces ben ik pragmatisch en zorgvuldig. Ook voor eindredactie ben je bij mij in goede handen.

teksten schrijven | herschrijven | structureren | eindredactie

"Je hebt de teksten van mijn website zo aangepast dat deze passen bij mij als persoon, waardoor mijn visie, missie en diensten helder verwoord zijn. Dank je wel dat je mij hebt ont-zorgd, waardoor er voor mij meer ruimte overbleef om mijn kwaliteiten te gebruiken bij wat bij mij hoort.!"
Karin, zorgondernemer